اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی است که بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان از آن استفاده می کنند. می توانید عکس ها و فیلم ها را به اشتراک بگذارید و با دوستان و خانواده ارتباط برقرار کنید. همانطور که اینستاگرام رشد می کند، نگرانی برای حفظ حریم خصوصی افراد نیز افزایش می یابد و ممکن است بخواهید حساب خود را از برخی افراد مخفی کنید.
اگر به دنبال راه هایی برای مخفی کردن حساب اینستاگرام و محافظت از حریم خصوصی خود هستید، این راهنما می تواند به شما در انجام این کار کمک کند. اجازه دهید نگاهی به نحوه انجام این کار بیندازیم.
یکی از سادهترین راهها برای محافظت از حریم خصوصی و مخفی کردن محتوای اینستاگرام، خصوصی کردن حساب کاربری است. با خصوصی کردن حساب خود، می توانید کنترل کنید چه کسانی شما را دنبال می کنند و محتوای شما را می بینند. پستها و استوریهای شما فقط برای فالوورهای فعلی و دنبالکنندگان جدیدی که تأیید میکنید قابل مشاهده خواهند بود.
در اینجا نحوه خصوصی سازی حساب اینستاگرام آورده شده است:
روی نماد نمایه در سمت راست پایین صفحه اصلی کلیک کنید.
سپس روی منوی همبرگری در سمت راست بالای صفحه نمایه کلیک کنید.
تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید.

به قسمت «چه کسی میتواند محتوای شما را ببیند» به پایین بروید و روی «حریم خصوصی حساب» ضربه بزنید.
دکمه کنار حساب خصوصی را تغییر دهید تا حسابتان خصوصی شود.

وقتی یک حساب اینستاگرام در تلفن خود ایجاد می کنید، مخاطبین روی تلفن شما همگام سازی می شوند که موجب دو چیز می شود. ابتدا پیشنهاداتی را از مخاطبین خود مشاهده خواهید کرد که می توانید آنها را دنبال کنید. دوم، حساب شما در پیشنهادات مخاطبین شما نشان داده می شود.
این امر، مخفی کردن حساب خود را از افراد موجود در مخاطبین شما دشوار می کند. برای پنهان کردن حساب خود، باید همگام سازی مخاطبین را غیرفعال کنید تا حساب شما به هیچکس در مخاطبین شما نشان داده نشود.
نحوه غیرفعال کردن همگام سازی مخاطبین اینستاگرام:
روی نماد نمایه در سمت راست پایین صفحه اصلی کلیک کنید.
سپس روی منوی همبرگری در سمت راست بالای صفحه نمایه کلیک کنید.
تنظیمات و حریم خصوصی را انتخاب کنید .
در تنظیمات، در زیر حساب شما، روی Account Center ضربه بزنید.
با این کار مرکز حساب باز می شود. در قسمت تنظیمات حساب، روی اطلاعات و مجوزهای شما ضربه بزنید .
مخاطبین را انتخاب کنید.
دکمه کنار اتصال مخاطبین را خاموش کنید تا غیرفعال شود.

اگر نمی خواهید حساب شما توسط افراد دیگر کشف شود، می توانید به سادگی آنها را مسدود کنید.
به سادگی صفحه نمایه حساب فرد را باز کنید و روی نماد با سه نقطه در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید. Block را انتخاب کنید. دکمه کنار Block (حساب) و هر حساب دیگری که ممکن است داشته باشند یا ایجاد کنند را علامت بزنید و برای تأیید روی Block ضربه بزنید.

خرید حضوری و مطمئن ارز دیجیتال
مشاهده
عالی بود، مرسی